بنر ۱۳۵۰x 250 هدر سایت

از مسیر موفقیت و به دست آوردن ثروت نترسید

از مسیر موفقیت و به دست آوردن ثروت نترسید

از مسیر موفقیت و به دست آوردن ثروت نترسید بیشتر ما زمانی که یک تغییر در روند کار یا یک پروژه جدید مطرح می‌شود، عقب می‌ایستیم و صبر می‌کنیم دیگران این چالش جدید را پیش ببرند و این یک اشتباه است چرا که باید مزه موفقیت زیر زبانتان برود و پول را تجربه کنی تا قوی تر حرکت کنید و تجارت پسته دقیقا همان مزه کردن ثروت است اما قبل از شروع مطالب زیر را می خوانیم تا با این عرصه کمی آشنا شویم.

پسته ایرانی

پسته ایرانی را درون آبکش بریزید و بگذارید کامل آب اضافی آن خارج شود، پسته های تمیز را بر روی یک پارچه نخی یا متقال بریزید و در معرض مستقیم نور خورشید به مدت ۴ الی ۵ روز قرار دهید، تا خشک شوند.

در طی این چند روز گاهی پسته ها را زیر و رو کنید، تا از خشک شدن زیاد آن جلوگیری شود، خشک کردن پسته با نور مستقیم خورشید باعث باز شدن یا به اصطلاح عامیانه خندان شدن این محصول می شود.

در روش دوم که خشک کردن در سایه بود تمام مراحل بالا را انجام دهید و در آخر پسته ها را بر روی سینی یا سبد چوبی بریزید و در سایه قرار دهید تا خشک شوند، بهتر است بدانید خشک کردن پسته در سایه باعث خندان شدن پسته ها نمی شود.

در روش سوم یک پارچ پسته پاک شده را در یک قابلمه بریزید و به آن یک لیوان آب و سه قاشق مربا خوری نمک اضافه کنید، ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به طور کامل تبخیر شود.

از مسیر موفقیت و به دست آوردن ثروت نترسید

پسته احمد آقایی

خوب است بدانید پسته احمد آقایی که مغز پسته می تواند به نیروی جنسی نیز کمک کرده و آن را تقویت کند و از دیگر مواردی که در مغز پسته وجود دارد تقویت ذهن و همچنین تقویت معده می‌ باشد که این دانه کوچک مانند بادام درختی می تواند حتی برای تسکین سرفه نیز موثر بوده و به قلب و اعصاب شما یک آرامش بسیار خوب هدیه کند آنتی اکسیدانهای بسیار زیادی که در این دانه پر خاصیت وجود دارد.

سبب شده تا پسته رادیکالهای آزادی که از طریق متابولیسم سلولی تشکیل می شوند را خنثی کند.

این رادیکالها سبب می شوند تا بیماریهای زیاد و خطرناکی از جمله سرطان و بیماریهای قلبی را ایجاد کند که با خوردن و مصرف پسته می ‌توان بر اساس وجود آنتی اکسیدانها این رادیکالها را خنثی کرد و از بیماریهای بسیار زیادی در امان بود.

پسته احمد آقایی

پسته ایران

پسته فندقی به دلیل کوچک بودن  از قیمت ارزان تری در بین انواع پسته ایران برخوردار می باشد. پسته احمد اقایی اولین بار توسط اقا فروتن در احمدیه نوق گسترش یافت و از خوشمزه ترین و بهترین پسته ی کشور به شمار می رود. و از استقبال بی نظیر باغداران پسته برخوردار است.

پسته ایرانی نه تنها خوشمزه و سرگرم کننده برای خوردن است، بلکه بسیار ساالم و مفید است. این دانه های خوراکی حاوی چربی های سالم و منبع بسیار مناسبی از پروتئین، فیبر و انتی‌اکسیدان‌ها می باشند. علاوه بر این، این مواد حاوی چندین ماده مغذی ضروری است از جمله به کاهش وزن و سلامت قلب و روده کمک می کند.

نکته جالب این است که مردم از ۷۰۰۰سال پیش از میلادی پسته می خوردند. امروزه پسته  ایرانی در بسیاری از غذاها از جمله بستنی و دسر ها از محبوبیت زیادی برخودار است، پسته ایرانی بسیار مغذی است.

پسته‌های ایرانی به دو نوع پسته‌ی گرد و بلند تقسیم می‌شوند و سهم هر پسته‌ی بلند بیشتر از پسته‌های گرد است. در پسته‌های دور دست نسبت طول به بزرگترین عرض ان ۵۲/۱ است ولی نسبت طول پسته به بزرگ‌ترین عرض ان ۵۲/۱ است.

پسته ایران

این خبر توسط شهروند خبرنگار ارسال شده و صحت آن توسط پایگاه خبری خبریفا رد یا تائید نمی شود

جهت ارسال خبر از طریق لینک زیر اقدام نمایید

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.