طرز تهیه خورشت بادمجان نیجریه
طرز تهیه خورشت بادمجان نیجریه
طرز تهیه خورشت بادمجان نیجریه خورش بادمجان نیجریه ای فوق العاده خوشمزه است و به راحتی تهیه می شود و نیازی به مخلوط کن ندارد. بادمجان را قبل از اضافه کردن به خورش، چند دقیقه آب پز کردم. اگر فر دارید؛ و کمی بیشتر وقت دارید، می توانید بادمجان های خرد شده را در فر حدود ۳۰ دقیقه تفت دهید تا طعم تندتری پیدا کند. اکنون لیست قیمت بادمجان امروز به منظور تهیه این غذای خوشمزه را در اختیارتان خواهیم گذاشت.
برخی توصیه می کنند برای کاهش تلخی پوست بادمجان باید پوست کنده شود. من متوجه شدم که لازم نیست زیرا بادمجان ها در حال حاضر برای داشتن پوست کمتر تلخ پرورش داده شده اند و من همیشه آن را با پوست می پزم. با این حال، اگر می دانید که بادمجان در دسترس شما احتمالاً پوست تلخی دارد، باید قبل از پختن پوست آن را جدا کنید.
دستور پخت خورش بادمجان من شامل ماهی خال مخالی دودی است که به طعم شگفت انگیز این غذا عمق می بخشد. و آن را مغذی تر می کند.
مواد لازم جهت تهیه خورشت بادمجان در فر
۴ عدد سیب زمینی یوکان متوسط، ۲ عدد بادمجان متوسط، خرد شده، ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز، دانه گرفته و خرد شده ، ۵قاشق غذاخوری روغن زیتون تقسیم شده، ۱ قاشق چایخوری نمک، به اضافه مقدار بیشتری برای طعم دادن، تقسیم شده است، ۳ حبه سیر خرد شده که با توجه به خرید و فروش عمده سیر به راحتی می توانید تهیه کنید، ¾ قاشق چایخوری فلفل، به اضافه مقدار بیشتری برای طعم دادن، تقسیم می شود، پیاز زرد متوسط ۱ عدد خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، ۱ قاشق چایخوری پاپریکا دودی، ۴۰۰ گرم نخود، ۱ قوطی، آبکش شده و آبکشی شده، ۳ عدد گوجه فرنگی متوسط، خرد شده، ۱ ½ فنجان آب سبزیجات کم سدیم و جعفری تازه.
آماده سازی خورشت بادمجان در فر
فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. با یک چاقوی تیز، دور هر سیب زمینی حلقه ای بزنید، به اندازه ای عمیق که پوست آن بشکند. سیب زمینی ها را در یک قابلمه متوسط آب سرد قرار دهید. بگذارید به جوش بیاید و حدود ۸ دقیقه بپزید تا تقریباً نیمه پخته شود. با توجه به لیست قیمت پیاز به روز در این غذا از پیاز استفاده نمی کنیم.
سیب زمینی ها را آبکش کنید و با آب سرد بشویید. پوست را جدا کنید. سیب زمینی ها را به قطعات ½ اینچی (۱ سانتی متر) برش دهید و کنار بگذارید.
بادمجان و فلفل دلمه ای را بین ۲ ورقه پخت تقسیم کرده و در یک لایه صاف پخش کنید. با ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و نمک و فلفل را مزه دار کنید. با دستان خود را به کت بزنید. به مدت ۲۵ دقیقه بپزید و تا نیمه ورق بزنید.
قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن شروع به درخشش کرد، پیاز را اضافه کنید و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا نیمه شفاف شود.
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب پخش شود، سپس سیر، پاپریکا، ۱ قاشق چایخوری نمک و ¾ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا معطر شود. سیب زمینی، نخود و گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
آب سبزیجات را هم بزنید و بپوشانید. حرارت را کم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند. بادمجان تفت داده شده و فلفل دلمه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. ۵-۱۰ دقیقه دیگر بپزید تا زمانی که گوجه فرنگی ها شکسته شوند.
داخل کاسه ها ریخته و با جعفری تزئین کرده و سرو کنید. یا خورش را به ظرف های درب بسته منتقل کنید و تا ۵ روز در یخچال یا تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.
این خبر توسط شهروند خبرنگار ارسال شده و صحت آن توسط پایگاه خبری خبریفا رد یا تائید نمی شود |