بنر ۱۳۵۰x 250 هدر سایت

قارچ سمی دختر مرندی را به کام مرگ کشاند / خودداری خرید از دستفروش

قارچ سمی دختر مرندی را به کام مرگ کشاند

قارچ سمی دختر مرندی را به کام مرگ کشاند

قارچ سمی دختر مرندی را به کام مرگ کشاند یک دختر ساکن روستای دیده بان مرند اقدام به خوردن قارچ کرده بود اما پس از بروز حالت غیر طبیعی در وی، خانواده او این دختر جوان را به یکی از بیمارستان های تبریز منتقل می کنند

به گزارش خبریفا، دختر جوان خانواده‌ای در یکی از روستاهای مرند با مصرف قارچ خود رو دچار مسمومیت و بیماری گوارشی شد، که دختر جوان این خانواده به علت شدت مسمومیت به یکی از بیمارستان های تبریز منتقل و با توجه به شدت آسیب به کبد، پس از چند روز در نهایت فوت می‌کند.

توصیه؛ مردم خواست نسبت به خرید از فروشندگان دوره‌گرد و دستفروش خودداری کرده و با توجه به بارندگی‌های اخیر و رویش قارچ‌های مختلف در طبیعت از چیدن و استفاده آن امتناع کنند.

تشخیص سمی یا غیرسمی بودن قارچ کوهی در نگاه ظاهری تقریبا غیرممکن بوده و نیازمند تشخیص آزمایشگاهی است و مردم باید از مصرف آنها خودداری کنند.

 

خبرنگار: ناصر غلامی هوجقان

 

این خبر توسط شهروند خبرنگار ارسال شده و صحت آن توسط پایگاه خبری خبریفا رد یا تائید نمی شود

جهت ارسال خبر از طریق لینک زیر اقدام نمایید

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.