نحوه جوانه زدن خیار
نحوه جوانه زدن خیار
نحوه جوانه زدن خیار جوانه زدن بذر خیار مسلماً چالش برانگیزترین بخش در رشد خیار است، و در حالی که گرفتن بذر می تواند مشکل باشد، با توجه به شرایط مناسب، بذرهای با کیفیت خوب باید به سرعت جوانه بزنند. مهم است بدانید لیست قیمت خیار نیز با توجه به نوع بذر آن منتشر می شود.
یک گلدان گل کوچک بردارید، آن را با کمپوست چند منظوره و بدون ذغال سنگ نارس پر کنید و دانه ها را داخل کمپوست فشار دهید. آنها باید در عمق ۱ سانتی متری در کمپوست دفن شوند.
گلدان را حدود ۱۲ ساعت در آب خیس کنید تا زمانی که کمپوست کاملاً اشباع و مرطوب شود. مهم است که گلدان ها بسیار مرطوب و مرطوب نگهداری شوند. توصیه می کنیم یک کیسه پلاستیکی شفاف روی گلدان قرار دهید تا رطوبت تا حد ممکن حفظ شود.
کمپوست باید گرم نگه داشته شود. برخی از پرورش دهندگان ترجیح می دهند کمپوست را در یک کمد هوا یا نزدیک دیگ قرار دهند، در حالی که برخی دیگر متوجه می شوند که طاقچه آفتابگیر به اندازه کافی گرم است. تشک های حرارتی بهترین راه حل ممکن هستند، زیرا می توانند دمای ثابتی در حدود ۲۰ درجه سانتیگراد را حفظ کنند که برای دانه های شما ایده آل است.
پس از یک هفته یا بیشتر، نهال ها باید از کمپوست خارج شوند. هنگامی که این اتفاق می افتد، گلدان ها را به منطقه ای که نور خورشید به اندازه کافی دریافت می شود، مانند طاقچه منتقل کنید.
نکات مهم جهت رشد خیار گلخانه ای
اطمینان حاصل کنید که خیارها به خوبی حمایت می شوند، هنگامی که گیاهان جوان را پیوند زدید، در اینجا چند نکته برای کمک به رشد آنها وجود دارد، البته این برخی از این نکات جهت پرورش بادمجان نیز مورد استفاده قرار می گیرد به همین علت است که قیمت بادمجان دلمه ای با نرخ مصوب خیار تقریبا هماهنگ می باشد.
برای جلوگیری از تلخ شدن میوه اگر تنوع اقتضا می کند گلهای نر را بردارید. گلهای نر تورم میوه در حال رشد را در زیر خود ندارند. گیاهان را روی یک داربست یا رشته های بالا آموزش دهید. بوتههای خیار در میوههای کامل میتوانند به طرز شگفتآوری سنگین باشند، بنابراین مطمئن شوید که ساپورت میتواند وزن را تحمل کند.
در هوای گرم بالای سر اسپری کنید. هنگامی که گیاهان به ارتفاع مورد نظر رسیدند، نوک آن ها را با نیشگون بگیرید یا آنها را آموزش دهید تا در جهت دیگری رشد کنند اما مطمئن شوید که به خوبی از آنها حمایت می شود. همچنین شاخه های جانبی را با نیشگون بگیرید.
میوه ها را به طور منظم بچینید تا میوه دهی و برداشت بیشتر را تشویق کنید قبل از اینکه خیلی بزرگ شوند، به طور مرتب کمپوست تازه را در اطراف پایه ساقه انباشته کنید. هر ۱۰ روز یکبار با خوراک مایع تغذیه کنید. هر گونه برگ های زرد یا آسیب دیده را حذف کنید.
شیوه ی صحیح برداشت خیار
می توانید برداشت خیار را از حدود ۱۲ هفته پس از کاشت، در اواسط تابستان شروع کنید. هرچه خیار بیشتری بچینید، گیاه بیشتر تولید خواهد کرد این قانون در مورد کدو نیز صدق می کند، به همین علت است که خرید عمده کدو بسیار زیاد انجام می شود.
انواع فضای باز تا سپتامبر محصول می دهند، در حالی که انواع گلخانه ای اگر گرم باشد تا اکتبر می توانند میوه دهند. طول خیارها به نوع خاصی بستگی دارد، بنابراین بسته را بررسی کنید. میوه ها را همانطور که نیاز دارید برداشت کنید، اما آنها را برای مدت طولانی روی گیاه نگذارید زیرا میوه های قدیمی تر طعم تلخی دارند و پوست آنها سفت می شود.
خیار را صبح زود که خنک است برداشت کنید. میوه ها را با استفاده از قیچی یا چاقوی تیز از گیاه جدا کنید. برخی از گونه های بلندتر خیار را می توان در حالی که هنوز روی گیاه هستند به دو نیم کرد و به حالت پینه گذاشت، بنابراین می توان بعداً از آنها استفاده کرد.
این خبر توسط شهروند خبرنگار ارسال شده و صحت آن توسط پایگاه خبری خبریفا رد یا تائید نمی شود |