با استفاده از تجربیات میلیونرها ثروتمند شدم
با استفاده از تجربیات میلیونرها ثروتمند شدم
با استفاده از تجربیات میلیونرها ثروتمند شدم طی کردن مسیری که قبلا فرد دیگری آن را تا انتها رفته کار اشتباهی است. به جای پیمودن آن مسیر و رسیدن به یک تجربه شخصی، بهتر است از تجربه افرادی که در انتهای آن مسیر هستند استفاده کنیم و خودمان پا در مسیری تازه بگذاریم. من با تجارت به این مهم دست یافتم و توانستم درآمدم را به چندین برابر افزایش دهم. در ادامه دوست دارم شما را با محصولاتم بیشتر آشنا کنم.
زعفران ایرانی اصلی
یکی از مشخصات زعفران ایرانی اصلی این است که کیفیت ممتازی دارد و این زعفران اصلی ایرانی از رنگ دهی فوق العاده ای برخوردار است.
عطر زعفران ایرانی اصلی بسیار ویژه و دلپذیر می باشد که هنگام مصرف در غذا باعث می شود که رایحه خوراکی ها با این زعفران چندین برابر شود.
زعفران های ایرانی اصلی به شکل شکیل بسته بندی شده است که این زعفران با اوزان مختلفی بسته بندی شده و طعم بسیار خوبی دارد.
خوش رنگ بودن زعفران ایرانی اصلی یکی دیگر از مشخصات زعفران است که به شکل رنگ قرمز طبیعی می باشد و با کیفیت است.
از زعفران برای تهیه شربت، دمنوش، بستی، دسر و … استفاده می کنند.
زعفران سحرخیز سه مثقالی
زعفران سحرخیز سه مثقالی دارای بستهبندیهای جذاب، متنوع و کاملا حرفهای است.
در این محصول فرآیند تولید و بستهبندی با حفظ ارزش زعفران ها و در امن ترین حالت، توسط دستگاه های پیشرفته انجام میگیرد.
همین عامل مانع از خرد شدن زعفران ها میشود.
این محصول اصولا با متد روز و تست کیفیت آزمایشگاه های معتبر تولید و به بازار فروش عرضه میشود.
از ویژگی های خاص زعفران سه مثقالی میتوان به مناسب بودن به عنوان هدیه، حفاظت از پوست، پیشگیری کننده سرطان و حامی سلامت قلب اشاره کرد.
همچنین زعفران سحرخیز به عنوان یک محصول آرام بخش تایید شده است.
تداوم مصرف این محصول سبب متعادل کردن فشار خون، بهبود بینایی و جلوگیری از سالخوردگی میشود.
زعفران سحرخیز ارزان
مشخصه اصلی زعفران سحرخیز ارزان توانایی آن در میزان رنگ دهی که دارد می باشد، همچنین از دیگر امتیازات زعفران مرغوب، بو و طعم لذت بخشی است که به غذاها می بخشد.
شرایط آب و هوایی و منطقه ای از عوامل دخیل در بدست آوردن یک زعفران با کیفیت می باشد.
قسمت های مختلفی از گل زعفران هست که هرکدام میزان رنگی دهی آن ها با هم متفاوت می باشد، قسمتِ سر کلاله که بعد از برداشت به نام زعفران سوپر نگین معروف می شود، بیشترین رنگ دهی را دارد.
میزان دقیق مرغوبیت زعفران در آزمایشگاه ها با تعیین واحد رنگ دهی آن مشخص می شود، که در بالاترین و بهترین شرایط، حد آن ۳۰۰ واحد می باشد.
این خبر توسط شهروند خبرنگار ارسال شده و صحت آن توسط پایگاه خبری خبریفا رد یا تائید نمی شود |