بنر ۱۳۵۰x 250 هدر سایت

دیگر نگران بی پولی و فقر در ایران نباشید

دیگر نگران بی پولی و فقر در ایران نباشید

دیگر نگران بی پولی و فقر در ایران نباشید چای در میان ما ایرانیان جایگاه بسیار بالایی دارد و روزانه حتما از آن استفاده می کنیم که خواص بسیاری برای بدن ما دارد به همین جهت این محصول سود بسیار خوبی دارد.

چای ایرانی

چای سیاه که این روزها طرفداران خیلی زیادی دارد، تقریبا ۴ هزار سال پیش در چین کشف شد. امروزه افراد زیادی در سراسر جهان این چای ایرانی را مصرف می‌کنند. این نوع چای حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی است که می‌توانند سموم را از بدن خارج کنند و سلامت بدن را بهبود ببخشند. میزان کافئین موجود در چای سیاه کمتر از قهوه است. در مقاله‌ای که امروز برایتان آماده کردیم، خواص چای سیاه برای سلامتی، پوست و مو را با شما به اشتراک می‌گذاریم و ارزش غذایی این نوشیدنی محبوب را می‌گوییم. تا پایان این مقاله از دیجی‌کالا مگ با ما همراه باشید.

دیگر نگران بی پولی و فقر در ایران نباشید

چای کوهی

بیشتر خواص چای کوهی به وجود آنتی‌اکسیدان‌های مختلف در آن برمی‌گردند. یکی از این آنتی‌اکسیدان‌ها پلی‌فنول نام دارد که آنتی‌اکسیدان اصلی این نوع چای به شمار می‌رود. همچنین مقدار کمی سدیم، پروتئین و کربوهیدرات دارد. در ادامه ارزش غذایی ۱۰۰ گرم چای سیاه آورده شده است. فلاون‌های موجود در چای سیاه ممکن است در بهبود سلامت قلب مفید باشد. دانشمندان تأیید کرده‌اند که نوشیدن سه فنجان (یا بیشتر) چای سیاه در روز می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهد. علاوه بر این چای سیاه با کاهش احتمال مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی در ارتباط است. محققان هلندی به این نتیجه رسیدند که مصرف چای سیاه اثرات قدرتمندی روی دامنه‌ی توجه، همچنین توجه بینایی و درک شنوایی دارد. انواع چای حاوی ال تیانین هستند که عملکردهای مغز و فرآیند توجه در انسان‌ها را تغییر می‌دهد. کافئین موجود در چای سیاه ممکن است هوشیاری را بهبود ببخشد.

چای کوهی

چای زعفرانی

دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که نوشیدن چای زعفرانی سیاه ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند. چای سیاه حاوی کاتچین‌ها و فلاونوئیدهای مختلف است. این نوشیدنی پرطرفدار ممکن است حساسیت بدن به انسولین را بیشتر کند. یکی دیگر از خواص چای سیاه، کاهش فشار خون است. محققان در کشورهای هلند، آلمان و ایتالیا از گروهی از افراد درخواست کردند به مدت یک هفته چای سیاه بنوشند. بعد از یک هفته محققان فشار خون سیستولیک و دیاستولیک شرکت‌کنندگان را بررسی کردند. نتایج این مطالعه نشان داد مصرف چای سیاه سطح فشار خون شرکت‌کنندگان را کاهش داد. دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که نوشیدن چای سیاه ممکن است به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کمک کند. چای سیاه حاوی کاتچین‌ها و فلاونوئیدهای مختلف است. این نوشیدنی پرطرفدار ممکن است حساسیت بدن به انسولین را بیشتر کند.

چای زعفرانی

 

این خبر توسط شهروند خبرنگار ارسال شده و صحت آن توسط پایگاه خبری خبریفا رد یا تائید نمی شود

جهت ارسال خبر از طریق لینک زیر اقدام نمایید

 

بازدیدها: ۷

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.