روشهای اخذ اقامت در ترکیه ، اقامت توریستی ، دائم و کاری
روشهای اخذ اقامت در ترکیه ، اقامت توریستی ، دائم و کاری
کشور ترکیه که نام آن بهعنوان یکی از پرجاذبهترین کشورهای توریستی جهان به میان میآید، طی چند سال اخیر در لیست محبوبترین کشورها برای مهاجرت و اقامت نیز، در رده بالا جا خوش کرده است؛ چرا که بیش از هر چیزی کشور ترکیه پل ارتباطی بین دو قاره آسیا و اروپا است.
این کشور با اقتصادی پابرجا و رو به رشد، جذب هر ساله گردشگران بسیار، داشتن مراکز آموزشی با سطح بالا، نرخ بیکاری پایین و بسیاری از ویژگیهای دیگر، گزینهای ایدهآل و مطلوب برای شروع مرحله جدیدی از زندگی محسوب میشود. علاوه بر این موارد، نزدیکی کشور ترکیه به ایران و تشابه فرهنگی بسیار نزدیک با سرزمینمان توانسته نظر مثبت ایرانیان را جلب کند.
پیش از هرچیزی، واجد صلاحیت بودن، از اصلی و اساسیترین شرایط اقامت در ترکیه محسوب میشود. شرایطی که پس از انتخاب روشهای مهاجرت و اقامت ترکیه، باید مورد بررسی قرار گیرد و پس از آن با تهیه مدارک لازم نسبت به اخذ ویزا اقدام شود.
این مرحله، بهقدری حائز اهمیت است که توصیه میشود توسط مشاوران خبره، انتخاب مناسبترین روش مهاجرتی، تهیه مدارک و ارائه درخواست اخذ ویزا را به جریان بیاندازید. پس شروع مهاجرت به ترکیه، با انتخاب روشهای مهاجرت که در ادامه به توضیح جامعی از آنها میپردازیم و سپس سپری کردن مراحل زیر به ترتیب، میسر خواهد شد.
انواع روشهای اخذ اقامت در ترکیه عبارتند از:
- گرفتن ویزای توریستی و اخذ اقامت از این طریق
- اقامت در ترکیه با خرید ملک
- ثبت شرکت و اخذ اقامت از طریق کسب و کار
- اخذ ویزای تحصیلی و اقامت از طریق تحصیل
اخذ اقامت توریستی ترکیه
یکی از روش های ساده به دست آوردن اقامت ترکیه، دریافت اقامت توریستی است. این اقامت برای مدت ۳ ماه معادل ۹۰ روز بوده و برای ایرانیان نیز بدون نیاز به گرفتن ویزا ارائه خواهد شد. به این ترتیب شما می توانید به ازای هر ۶ ماه، ۹۰ روز را بدون داشتن ویزا در کشور ترکیه ساکن باشید. لازم به ذکر است که این نوع اقامت بدون حق تحصیل یا فعالیت تجاری خواهد بود.
اقامت در ترکیه با خرید ملک
در حال حاضر با خرید ملک به مبلغ حداقل ۲۵۰ هزار دلار، اقامت کشور ترکیه ظرف مدت ۲ تا ۳ ماه به شما داده خواهد شد. البته در نظر داشته باشید که به احتمال زیادی این رقم به زودی اضافه شده و مبلغ آن افزایش خواهد یافت.
ثبت شرکت درترکیه
از طریق دریافت ویزای کار نیز می توانید اقامت موقت ترکیه را به دست آورده و در صورتی که برای ۵ سال متوالی ویزای کاری شما تمدید شده و کارفرما، بیمه شما را رد کند، می توانید در نهایت برای گرفتن اقامت دائم اقدام کرده و موفق به دریافت آن شوید. برای این منظور لازم است که در خصوص مشاغل مورد نیاز در کشور ترکیه تحقیقات کافی کرده و حداقل زبان ترکی و انگلیسی را بلد باشید. دقت کنید که در ترکیه صحبت کردن به زبان انگلیسی چندان رایج نیست و برای آن که بتوانید در این کشور کار و زندگی کنید، لازم است که زبان ترکی را بدانید.
اخذ ویزای تحصیلی
به تازگی در شهرهای استانبول و آنکارا پردیسهای دانشگاههای کشور آمریکا و اروپا تأسیس شده است که این امر سبب شده تا بسیاری از متقاضیان جهت تحصیل در این پردیسهای دانشگاهی معتبر به ترکیه مهاجرت کنند.
همانطور که میدانیم سیستم آموزشی کشورهای جهان جهتپذیرش افراد در دانشگاه شرایط سنی و معدل خاصی را تعیین کردهاند؛ اما کشور ترکیه برخلاف دیگر کشورها شرایط خاصی در این موارد مطرح نشده است و همین امر باعث افزایش آمار دانشجویان بینالمللی در این کشور شده است.
همچنین خوابگاهها و اقامتگاههای مختلفی برای دانشجویان در این کشور وجود دارد که هزینه مناسبی جهت ارائه خدمات دانشجویی دریافت میکنند.
برای انتخاب بهترین روش مهاجرت به ترکیه با توجه به شرایط شخصیتان میتوانید از مشاوره های رایگان و کاربردی سامان برقی استفاده کنید.
این خبر توسط شهروند خبرنگار ارسال شده و صحت آن توسط پایگاه خبری خبریفا رد یا تائید نمی شود |