سود پرک مسیر رسیدن به ثروت را کاملا برای من هموار کرد
سود پرک مسیر رسیدن به ثروت را کاملا برای من هموار کرد
سود پرک مسیر رسیدن به ثروت را کاملا برای من هموار کرد بعد از صحبت با مشاوران شغلی برای پیدا کردن کار مناسب و پردرآمد، به این نتیجه رسیدم که کار خودم را در زمینه ی سود پرک شروع کنم و خوشبختانه این مسیر برای من کاملا ثروت ساز شد. بیاید تا شما را با چند نمونه از انواع سود پرک آشنا کنم.
سود پرک بلور
اگر در صنایع مختلف مشغول به فعالیت هستید و قصد خرید سود پرک بلور را دارید یهتر است به فروشنده ذکر کنید که در بسته بندی این محصول از کارتن مقوایی یا نایلونهای دوجداره استفاده کند که در این صورت علاوه بر طول عمر بیشتر در طی مسیر نیز دچار آسیب نمی شود.
این ماده شیمیایی یکی از پر مصرف ترین مواد است که در زمان فروش به نحوه بسته بندی آن بسیار توجه می شود و کشورهای خریدار این محصول در زمان ثبت سفارش مجدد به نحوه بسته بندی آن اشاره و در فاکتور قید می کنند.
سود سوزآور
سود سوز آور به طور گسترده ای در خمیر چوب برای ساخت کاغذ یا الیاف بازسازی استفاده می شود. علاوه بر سولفید سدیم، هیدروکسید سدیم جزء کلیدی محلول سفید است که برای جدا کردن لیگنین از الیاف سلولز در فرآیند کرافت استفاده می شود. همچنین در چند مرحله بعد از فرایند سفید کردن خمیر قهوه ای که از فرایند حاصل می شود، نقش کلیدی ایفا می کند. این مراحل شامل تجزیه اکسید اکسیژن، استخراج اکسیداتیو و استخراج ساده است که همه آنها نیاز به یک محیط قوی قلیایی با PH> 10.5 در پایان مراحل دارند.
از NaOH برای از بین بردن بافت های اجساد جانواران و گیاهان استفاده میشود به این صورت که با قرار دادن یک لاشه در یک محفظه مهر و موم شده و سپس اضافه کردن مخلوطی از NaOH و اب را به ان اضافه میکنند که باعث میشود جسم لاشه تجزیه شود و به مایع قهوه ای رنگ تبدیل شود و تنها بافت های استخوانی لاشه بصورت جامد باقی میمانند.
سود مایع
تولید صنعتی سود مایع ۵۰ درصد از طریق الکترولیز نمک سدیم کلراید به روش کلرآلکالی است. در گذشته برای تولید این محصول از واکنش کربنات سدیم با آهک هیدراته با فرمول شیمیایی هیدروکسید کلسیم طی یک واکنش کاستیک سازی استفاده می شده است اما این روش در قرن نوزده میلادی با روش سالوی جایگزین شده و در نهایت امروزه از متد کلرآلکالی استفاده می شود. روش آزمایشگاهی تولید سود سوزآور نیز از طریق ترکیب فلز سدیم خالص با آب است. کشور های آمریکا و چین بزرگ ترین تولیدکنندگان سود مایع در جهان هستند. دو روش صنعتی برای تولید سدیم هیدروکسید که تولید کنندگان سود مایع از آن استفاده می نمایند عبارتند از:
- روش سلول دیافراگم
- روش سلول غشایی یا ممبران
این خبر توسط شهروند خبرنگار ارسال شده و صحت آن توسط پایگاه خبری خبریفا رد یا تائید نمی شود |