ثبت شرکت در هندوستان / مدارک لازم برای ثبت شرکت در هندوستان
ثبت شرکت در هندوستان :
تجارت جهانی و مبادلات اقتصادی تابع دو عامل عرضه و تقاضاست و تقاضا تابع جمعیت. بر اساس این اصل مهم، کشورهای پرجمعیت مهمترین اهداف عرضه کنندگان کالا و خدمات هستند و لازمه این امر، ثبت شرکت و فراهم کردن مقدمات و الزامات قانونی آن است. هندوستان با جمعیتی بالغ بر یک میلیارد نفر یکی از اهداف مهم و مقاصد ارزشمند سرمایه گذاران و صاحبان کالا و تجار بین المللی است و ثبت شرکت در این کشور اولین و مهمترین گام در این حیطه است و لازمه این امر آشنایی با قوانین ثبت شرکت در هندوستان و اصول تجارت در این کشور پهناور است. با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم در این زمینه را در اختیارتان قرار دهیم.
بیشتر بخوانید: ثبت شرکت در روسیه صفر تا صد
چرا ثبت شرکت در کشور هندوستان
با توجه به قرار گرفتن کشور هند در مسیر توسعه اقتصادی بعد از اصلاحات سال ۱۹۹۱ این کشور به چهارمین اقتصاد رو به رشد در جهان، و از نظر اقتصادی دومین کشور در حال رشد تبدیل شده است. از نظر تولیدات صنعتی با توجه به آمار در رتبه یازدهم و در نیروی انسانی مشغول به کار و ماهر در در رتبه سوم جهان قرار گرفته است و توانسته جایگاهی ویژه در اقتصاد را در جهان در زمینه واردات و صادرات بدست آورد و اطمینان خاطری باشد برای افرادی که قصد ثبت شرکت در هندوستان را دارند.
مراحل و نحوه ثبت شرکت در هندوستان:
تابعیت در این کشور زیبا، در شرایط خاص امکان پذیر است مانند تحصیل در هند، سرمایه گذاری، ثبت شرکت.
نیاز است قبل از هر اقدامی با کارشناسان مجرب در این حوزه ارتباط برقرار نمایید و اطلاعات تخصصی در این زمینه را کسب نماید و با اطمینان صد در صدی سرمایه گذاری خود را به سرانجام برسانید.
مراحل ثبت شرکت:
- دریافت شماره شناسایی مدیر (DIN):
دریافت این شماره به صورت آنلاین است و شما می توانید با درخواست فرم مورد نظر، مشخصات هویتی و ذکر آدرس دقیق اطلاعات لازم را کامل نمایید و پس از امضاء نمودن آن را ارسال کنید تا تاییدیه شناسایی مدیر صادر شود.
- دریافت گواهی امضاء دیجیتال:
از طریق یکی از شش آژانس خصوصی مجاز از سو ی۲۱ ( MCA) وزارت امور خارجه امضا دیجیتال خود را دریافت کنید
- ایجاد نام برای ثبت شرکت در کشور هندوستان:
- با حضور ارتباطات آسان اینترنتی این مرحله نیز به صورت آنلاین انجام می گیرد و متقاضی می تواند از طریق وب سایت وزارت امور خارجه، امکان پذیر بودن نام شرکت را مورد بررسی قرار دهد باید توجه داشت نام شرکت باید حداکثر دارای ۶ سیلاب و منحصر به فرد باشد و شرکت دیگری با نام انتخابی شما در حال فعالیت نباشد.
- پیوست اسناد و مدارک شرکت:
- مدارک مورد نیاز بدون امضا و به همراه رسید ضمیمه می شود و فرمهای مربوطه به طور کامل تکمیل و ارسال می شود.
- طراحی نام و نشان شرکت و دریافت شماره حساب دائمی (PAN) و مالیاتی (TAN):
نام نشان در ثبت شرکت در هندوستان نیاز به پرداخت هزینه دارد و تعداد واژگان حکاکی شده و اشکال انتخابی در برند شرکت می تواند تعیین کننده باشد.
- دریافت شماره حساب دائمی و مالیاتی به صورت آنلاین امکان پذیر است و فقط جهت تاییدیه نهایی نیاز به حضور متقاضی دارد. قابل توجه است که دریافت شماره حساب مالیاتی پس از ثبت درخواست باید توسط اداره امور مالیاتی کشور هند مورد تایید قرار گیرد.
- ثبت نام در اداره ثبت اسناد و املاک:
جهت فعالیت تجاری نیاز به اجاره و یا خرید ملک است تا در هنگام ثبت شرکت آدرس پستی آن را به امور ثبت اسناد تحویل دهید.
- ثبت نام در اداره مالیاتی کالا و خدمات:
جهت انجام امور بازرگانی قبل از هر گونه اقدام نیاز به دریافت کد اقتصادی (جهت شماره حساب واردات و صادرات) در این کشور است.
بیشتر بخوانید: ثبت شرکت در عمان (صفر تا صد)
مدارک لازم برای ثبت شرکت
مدارکی که سرمایه گذار جهت ثبت شرکت در هندوستان موظف به ارائه آن است به شرح زیر می باشد.
- کامل نمودن فرم مخصوص، ثبت شرکت در هندوستان
- مشخص نمودن تعداد سهامداران و میزان سرمایه اولیه برای ثبت شرکت در هندوستان
- اخذ کد اقتصادی
- دارا بودن مجوز کار در هندوستان
- آدرس محل دقیق جهت شروع به فعالیت شرکت
- اخذ کد صادرات و واردات
- افتتاح حساب بانکی در یکی از بانک های کشور هندوستان
- فیش مربوط به واریزی کلیه هزینه های دولتی و ایالتی جهت ثبت شرکت در هندوستان
- مشخصات هویتی دقیق مدیر عامل به همراه خانواده وی
ثبت شرکت در هندوستان چه مزایایی می تواند جهت سرمایه گذاران داشته باشد؟
رشد اقتصادی بسیار خوب این کشور در بین دیگر کشورها جهت سرمایه گذاری موفق در سالهای اخیر و امنیت بالا و حمایت دولت هندوستان از سرمایه گذاران خارجی و جذب آنها می تواند انگیزه ای برای سرمایه گذاران باشد و مزایای دیگری که به آن اشاره خواهیم نمود.
- هزینه ای بسیار ناچیز در هندوستان جهت زندگی در این کشور می تواند یکی از مزایایی آسان بودن ثبت شرکت و سرمایه گذاری آسان باشد.
- کم بودن مبلغ سرمایه گذاری جهت ثبت شرکت
- هزینه ثبت شرکت در هندوستان بسیار مناسب بوده و وجود مالیات های پایین و کاهش مالیات های تکلیفی برای افرادی که ثبت شرکت در این کشور داشته باشند از دیگر مزایا است
- سرمایه گذاری در زمینه امور مالی و هواپیمایی در قوانین جدید هند برای سرمایه گذاران خارجی امکان پذیر شده است و افراد می توانند در این زمینه نیز سرمایه گذاری کنند.
ثبت شرکت در کشورهای دیگر چه ضرورتی دارد؟
در پاسخ به این سوال می توان گفت:
- با ثبت شرکت، کلیه فعالیت های مرتبط با شرکت، اعم از فعالیت ها ی حقوقی، مالی، اجرایی، بیمه ای و … جنبه قانونی و رسمی پیدا می کند.
- دریافت کد مالیاتی و استفاده از تخفیف مالیات
- ثبت شرکت می تواند موجب معرفی شرکت شما در سطح ملی و بین المللی شود.
- برای فعالیت در فضای مجازی و فعالیت های آنلاین مشتری بدون اینکه شما را ببیند می تواند به شما اعتماد کند و با شما در ارتباط باشد.
- ثبت برند برای تولیدات و محصولاتی که تولید نموده اید امکان پذیر می شود.
- باعث می شود سکوی پرتاب جهت سرمایه گذاری بیشتر در کشورهای دیگر شود و با انعقاد قرارداد با سایر ارگانهای دولتی و خصوصی کار خود را وسعت دهید.
- تمامی برنامه ریزی ها در شرکت جنبه قانونی و رسمی پیدا می کند و قراردادها و اسناد شرکت به رسمیت شناخته میشود.
هر گونه ابهام و سوال در زمینه ثبت شرکت در هندوستان و دیگر کشورها را می توانید با مشاورین متخصص در این حوزه در میان بگذارید و بهترین راهکار و راهنمایی را در کوتاهترین زمان دریافت نمایید.
ثبت شرکت در هندوستان نیاز به شناخت کامل از قوانین تعریف شده در این حوزه دارد و عدم آگاهی از هر یک از آنها می تواند این مسیر را سخت و ناهموار سازد. مشاوران متخصص مراحل ثبت شرکت را از ابتدا تا حصول نتیجه دلخواهتان پیگیری می کنند تا هم در هزینه ها و هم در وقت بهترین صرفه جویی را داشته باشید و با علم به موضوع اقدام به سرمایه گذاری کنید.
منبع : افق نیکان
این خبر توسط شهروند خبرنگار ارسال شده و صحت آن توسط پایگاه خبری خبریفا رد یا تائید نمی شود |