بنر ۱۳۵۰x 250 هدر سایت

دریافت کارت ایثارگری ارتش ، سپاه و نیروی انتظامی + مدارک لازم و نحوه پیگیری

دریافت کارت ایثارگری ارتش، سپاه و نیروی انتظامی - خبریفا

دریافت کارت ایثارگری ارتش ، سپاه و نیروی انتظامی

دریافت کارت ایثارگری ارتش و … کارت ایثارگری جانبازان شناسنامه و هویت ارزشی رزمندگان است که مدت زمان حضور این افراد را در دوران ۸ سال دفاع مقدس تایید می نماید و برای آن دسته از افرادی صادر خواهد شد که دارای بیش از ۴۵ روز حضور در جبهه بوده اند. در واقع برنامه ریزی برای صدور این کارت به عنوان سند ملی و اعطاء به ایثارگران که شامل چهار دسته شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان می باشند، به شمار می رود.

طی چهار دهه پس از نبرد در جبهه های حق علیه باطل و با عنایت به الزام تجلیل و تکریم عزیزان رزمنده با توجه به خدمات ارزنده و پاسداری از کیان کشورمان و همچنین با تصویب سند راهبردی خدمات رسانی به رزمندگان، بستر لازم جهت حمایت از آن ها فراهم گردیده است.

 

برای دریافت کارت ایثارگری رزمندگان، هیچ محدودیتی زمانی تعیین نشده است.

چه افرادی مشمول دریافت کارت ایثارگری خواهند شد؟

کارت ایثارگری به افرادی تعلق خواهد گرفت که در دوران دفاع مقدس در مناطق عملیاتی حضور داشته اند، اما جانباز نیستند. ایثارگران باید با مراجعه به اداره ارتباطات و مراجعات بنیاد شهید و امور ایثارگران محل دارای پرونده و یا پایگاه اطلاع رسانی بنیاد شهید و ایثارگران با دریافت نام کاربردی و رمز عبور در سامانه خدمات الکترونیک ایثار، درخواست دریافت کارت ایثارگری را ثبت نمایند.

توجه داشته باشید که سه گروه زیر شامل دریافت کارت رزمندگان ایثار می شوند:

  • گروه اول شامل رزمندگان پایور (شاغل و بازنشسته)، نیروهای انتظامی (مستخدمین کمیته انقلاب اسلامی، شهربانی، ژاندارمری و پلیس قضایی) حاضر در مناطق جنگی، عملیاتی یا امنیتی
  • گروه دوم شامل کارکنان وظیفه (کمیته انقلاب اسلامی، شهربانی، ژاندارمری)
  • گروه سوم شامل پاسداران افتخاری، جوانمردان و نیروهای مردمی رزمنده تحت اختیار نیروهای انتظامی وقت در ۸ سال دفاع مقدس که داوطلبانه در این مناطق حضور داشتند.

کارت ایثارگری سپاه

درخواست کارت ایثارگری سپاه از طریق سامانه خدمات الکترونیک ایثار www.isaar.ir صورت می پذیرد.  براسـاس این درخواســت پس از طی فرایندهای داخلی سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران کارت ایثارگری چاپ شده و از طریق پست به درب منزل جامعه هدف ارسال می گردد.

دریافت کارت ایثارگری ارتش

متاسفانه اکثر رزمندگان اطلاع دقیقی از تاریخ اعزام، حضور و ترخیص از مناطق عملیاتی ندارند. این مساله وجود سامانه خدمات ایثار و کارت شناسایی برای رزمندگان (کارت ایثار) را دوچندان می‌کند. از این‌رو برای استفاده از تسهیلات مربوطه، باید کارت ایثارگری یا استعلام جبهه داشته باشند. که در ادامه توضیح بیشتری می‌دهیم.

برای تمام رزمندگان ارتشی که ۳ ماه به بالا سابقه خدمت در جبهه دارند کارت ایثارگری ارتش صادر می‌شود. افرادی که فاقد کارت ایثار هستند، باید در ابتدا به آخرین یگانی که در آن خدمت کردند مراجعه کنند. بعد از پیگیری‌های اداری کارت ایثار آنها از تهران صادر می‌شود. اگر در شهر آخرین یگان خدمتی زندگی نمی‌کنید یا پروسه دریافت کارت ایثارگری شما طولانی شده، می توانید از مشاوران مجموعه ی ما راهنمایی های بیشتر را بخواهید.

مراحل صدور و دریافت کارت ایثارگری ارتش

  • مراجعه به آخرین یگان خدمتی رزمنده
  • ثبت درخواست دریافت کارت ایثارگری در یگان و تجمیع سوابق وی
  • ارسال مدارک رزمنده به‌صورت لوح فشرده رمزدار برای ستاد نیروی زمینی ارتش در تهران
  • چاپ کارت ایثار و ارسال برای متقاضی (ممکن است با مراجعه حضوری این زمان کمتر ‌شود)

ثبت نام کارت ایثارگری سپاه

تاکنون برای رزمندگان سپاه کارت ایثار صادر نشده است. سپاهیان عزیز می‌توانید با در دست داشتن استعلام جبهه خود از مزایای کارت ایثارگری خود استفاده کنند. استعلام جبهه برای نیروهای مسلح سپاه به مثابه کارت ایثار است و جای هیچ نگرانی نیست.

دریافت کارت ایثار رزمندگان جهت کارکنان پایور

کارکنان پایور آجا که در طول هشت سال دفاع مقدس از تاریخ ۱۳۵۹/۰۶/۳۱ الی ۱۳۶۷/۰۵/۲۷ در مناطق عملیاتی و از تاریخ ۱۳۵۸/۰۱/۰۱ الی ۱۳۷۳/۰۱/۰۱ در مناطق عملیاتی شمالغرب حضور داشته اند می توانند ضمن مراجعه به یگان مربوطه مدارک مورد نیاز را ارایه و در خصوص دریافت کارت ایثار رزمندگان خود اقدام نمایند.

دریافت کارت ایثارگری

  1. رو گرفت ماده دستور حضور در مناطق عملیاتی
  2. روگرفت شناسنامه و کارت ملی
  3. ۲ قطعه عکس ۳*۴

روش دریافت کارت ایثار رزمندگان کارکنان وظیفه

  • کارکنان وظیفه منقضی خدمت آجا که از تاریخ ۱۳۵۹/۰۶/۳۱ الی ۱۳۶۷/۰۵/۲۷ مدت خدمت مقدس سربازی یا بخشی از آن را در مناطق عملیاتی سپری نموده اند می توانند راسا با مراجعه به آخرین یگان خدمتی که کارت پایان خدمت وظیفه عمومی را دریافت داشته اند و ارائه مورد نیاز از طریق یگان مربوطه نسبت به صدور کارت ایثار خود اقدام نمایند.

مدارک لازم دریافت کارت ایثار رزمندگان کارکنان وظیفه:

  1. رو گرفت کارت پایان خدمت
  2. رو گرفت کارت ملی و شناسنامه
  3. ۲ قطعه عکس ۳*۴
  • ضمنا به آگاهی می رساند در پی توافق به عمل آمده نیروی زمینی ارتش ج.ا.ا / معاونت احتیاط با شرکت پست جمهوری اسلامی ایران، عزیزان منقضی خدمت دوران هشت سال دفاع مقدس نزاجا می توانند با مراجعه به اداره پست محل سکونت و تکمیل فرم های مربوط و تحویل مدارک،‌در مورد دریافت کارت ایثار اقدام و شرکت پست ج.ا.ا راسا کارت موصوف را به آدرس متقاضی تحویل خواهد داد.

حدود ۶میلیون رزمنده مشمول دریافت کارت ایثار رزمندگان هستند

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: برابر آمارهای دقیقی که به دست آمده، حدود ۶ میلیون رزمنده از ارتش، سپاه. بسیج، نیروهای انتظامی و جهاد سازندگی آن دوران و آحاد ملت، مشمول دریافت این کارت هستند‌.

به گزارش خبریفا به نقل از خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، سرلشکر محمد باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح ظهر امروز (سه شنبه) پس از رونمایی از کارت ایثار رزمندگان و در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: هفته دفاع مقدس را که یادآور جانفشانی‌های رزمندگان اسلام و‌ پایمردی و‌ ایستادگی ملت ایران در برابر بیگانه است را گرامی می‌داریم و امیدواریم که آثار و برکات دفاع مقدس همهمچنان در پیشبرد امور کشور و‌ دستیابی به آرمان‌ها و اهداف و منافع ملی ما راهگشا باشد.

وی با بیان اینکه در راستای اجرای سند راهبردی خدمت‌رسانی به رزمندگان اسلام و بر اساس مصوبه شورای هماهنگی خدمات‌رسانی به رزمندگان، «کارت ایثار» رونمایی شد، افزود: با این کارت هویت همه رزمندگانی که بیش از ۴۵ روز در دفاع مقدس حضور داشنه باشند مشخص می‌شود.

رئیس ستادکل نیروهای مسلح ادامه داد: برابر آمارهای دقیقی که به دست آمده، حدود ۶ میلیون رزمنده از ارتش، سپاه. بسیج، نیروهای انتظامی و جهاد سازندگی آن دوران و آحاد ملت، مشمول دریافت این کارت هستند‌.

سرلشکر باقری با بیان اینکه اهدای این کارت به رزمندگان دفاع مقدس، به مرور زمان انجام می‌شود و حدود ۳ سال زمان می‌برد، گفت: با این کارت هویت همه رزمندگان دفاع مقدس شناسایی می‌شود و هماهنگی‌ها و اطلاع‌رسانی‌های لازم با این رزمندگان در سامانه‌های مربوطه صورت می‌گیرد.

وی با بیان اینکه خدماتی که برابر قانون پیش‌بینی شده و به مرور در وسع کشور و دولت قرار می‌گیرد برای رزمندگان سازماندهی خواهد شد، گفت: سازماندهی و مرکزیت کارت ایثار رزمندگان در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.

پیگیری کارت ایثارگری با کد ملی

داوطلبان ارتش و سپاه جمهوری اسلامی ایران، جهت پیگیری کارت ایثارگری با کدملی خود می‌توانند طبق مراحل زیر را اقدام نمایند.

نحوه پیگیری کارت ایثارگری سپاه با کد ملی:

مراحل تکمیل فرم جهت دریافت کارت ایثار سپاه:

  1. مراجعه به سایت ایثار به نشانی isaar.ir
  2. انتخاب گزینه خدمات پرکاربرد از منوی سمت چپ
  3. انتخاب درخواست صدور کارت از ستون وسط
  4. در صورت نداشتن نام کاربری مراجعه به نزدیک ترین دفتر بنیاد به محل سکونت خود
  5. وارد کردن نام کاربری و رمز عبور
  6. تکمیل اطلاعات خواسته شده

در مرحله اول داوطلب به سایت ایثار به نشانی isaar.ir مراجعه کرده و از منوی سمت چپ سایت گزینه خدمات پر کاربرد را انتخاب نماید.

نحوه پیگیری کارت ایثارگری سپاه با کد ملی:

مراحل تکمیل فرم جهت دریافت کارت ایثار سپاه:

 

  1. مراجعه به سایت ایثار به نشانی isaar.ir
  2. انتخاب گزینه خدمات پرکاربرد از منوی سمت چپ
  3. انتخاب درخواست صدور کارت از ستون وسط
  4. در صورت نداشتن نام کاربری مراجعه به نزدیک ترین دفتر بنیاد به محل سکونت خود
  5. وارد کردن نام کاربری و رمز عبور
  6. تکمیل اطلاعات خواسته شده

نحوه پیگیری کارت ایثارگری ارتش با کد ملی

مراحل تکمیل فرم جهت دریافت کارت ایثار ارتش

  1. مراجعه به سایت آجا به نشانی –aja.ir
  2. انتخاب گزینه سامانه تکمیل اطلاعات ایثارگری آجا از منوی سمت راست
  3. وارد کردن اطلاعات خواسته شده (کارت ایثار و شماره کدملی)
  4. تکمیل اطلاعات خواسته شده
  5. دریافت پیغام “اطلاعات با موفقیت ثبت شد”

سوالات متداول

روال پرداخت شهریه دانشگاهها برای دارندگان کارت ایثارگری رزمندگان به چه صورت است؟

فرزندان رزمندگان به استناد جز (۱) بند (ث) ماده (۸۸) قانون برنامه ششم از پرداخت ۳۰ درصد شهریه دانشگاه و مراکز آموزش عالی معاف می‌باشند؛ بنابراین از آنجا که بر اساس صدر بند (ث) ماده مذکور، اعمال تسهیلات مقرر در مفاد این بند موکول به تأمین اعتبار و منابع در بودجه سنواتی و سایر منابع مربوطه می‌باشد در صورت تأمین اعتبار، فرزندان رزمندگان می‌توانند از معافیت مقرر برای پرداخت ۳۰ درصد شهریه برخوردار گردند.

آیا از سهمیه کارت ایثارگری رزمندگان برای آزمون استخدامی می توان استفاده نمود؟

چنانچه بر اساس تعریف رزمنده، مستند به بند (و) ماده (۱) قانون جامعه خدمات رسانی به ایثارگران، ایشان رزمنده شناخته شوند، بر اساس ذیل ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران از ۵ درصد سهمیه استخدامی برخوردار می‌گردند.

شرایط بهره مندی از تسهیلات خرید مسکن برای جانبازان ۷۰%چگونه است ؟

جانبازان ۷۰ درصد و بالاتر که با توجه به شرایط فیزیکی دارای مسکن نامناسب باشند با تائید توسط بنیاد میتوانند پس از تسویه وام قبلی مسکن مجدا از این تسهیلات استفاده نمایند.

شرایط بهره مندی از تسهیلات ساخت مسکن چیست؟

تمام افرادی که تاکنون از تسهیلات خرید و یا ساخت بهره مند نشده اند امکان استفاده از تسهیلات مزبور را خواهند داشت ضمنا ایثارگرانی که دارای سابقه تسهیلات بانکی مسکن داشته ولیکن دارای مسکن نیمه تمام و یا نامناسب باشند و از تسهیلات مسکن کمتر از سقف تسهیلات سال ۹۰ استفاده کرده باشند نیز با تسویه وام قبلی امکان بهره مندی از تسهیلات بانکی ساخت مسکن خواهند داشت.

آیا به فرزندان شهیدی غیر شاغل در ادرات دولتی فوق‌العاده ایثارگری تعلق می‌گیرد؟

برقراری فوق‌العاده ایثارگری موضوع ماده (۵۱) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ناظر بر رابطه اشتغال افراد در دستگاه‌های اجرایی و غیر دستگاه‌های اجرایی می‌باشد، بنابراین از آنجا که برادر ایشان شاغل نیستند مشمول فوق العاده ایثارگری ماده (۵۱) قانون جامع نمی‌گردند

چه کسانی از امتیاز فوق العاده ایثارگری بهره مند می باشند ؟

مشمولین بهره مندی ازامتیاز فوق العاده ایثارگری : جانبازان ۲۵ درصد وبالاتر ، فرزند و همسر شهید می باشند

7 نظرات
  1. عبدالقادر بارکزایی می گوید

    باسلام بنده درسال ۶۳ درمناطق جنگی خدمتکردم تاحالاهیج اقدامی برای کارت رزمنده ای نکرده ام میتوانم به بچه هایم وکالت بدم دنبال کار رابگیرند یانه ضمنا خدمت سربازی بوده شش ماه اخر دوره احتیاط درگردان ۱۹۴۲ قدس خدمت کردم

    1. خبریفا می گوید

      سلام وقت بخیر
      باید از طریق بنیاد شهید نزدیک منزل خود پیگیری نمایید.

  2. عبدالقادر بارکزایی می گوید

    اسلام بنده درسال ۶۳ درمناطق جنگی خدمتکردم تاحالاهیج اقدامی برای کارت رزمنده ای نکرده ام میتوانم به بچه هایم وکالت بدم دنبال کار رابگیرند یانه ضمنا خدمت سربازی بوده شش ماه اخر دوره احتیاط درگردان ۱۹۴۲ قدس خدمت کردم تا حالا هیچ کاری انجام نداده ام تاییدیه نمی خواد از پادگان بیستون چون من از همانجا ترخیص شدم خودم زمین گیرشدممریض هستم

  3. عبدالقادر بارکزایی می گوید

    اسلام بنده درسال ۶۳ درمناطق جنگی خدمتکردم تاحالاهیج اقدامی برای کارت رزمنده ای نکرده ام میتوانم به بچه هایم وکالت بدم دنبال کار رابگیرند یانه ضمنا خدمت سربازی بوده شش ماه اخر دوره احتیاط درگردان ۱۹۴۲ قدس خدمت کردم تا حالا هیچ کاری انجام نداده ام تاییدیه نمی خواد از پادگان بیستون چون من از همانجا ترخیص شدم خودم زمین گیرشدممریض هستم

  4. خسرو جلیلزاده می گوید

    با سلام
    کارت ایثار بنده با سایر مدارک شخصی بسرقت رفته است.
    نحوه صدور المثنی چگونه است؟
    آیا المثنی صادر میشود یا خیر.؟
    بیست و یک ماه خدمت نظام وظیفه ارتش در جبهه
    با تشکر

    1. خبریفا می گوید

      سلام وقت بخیر
      به نزدیک ترین بنیاد شهید منزل خود مراجعه نمایید

  5. رسول حسنپور می گوید

    باسلام این جانب رسول حسن پور کردکندی شاهین دژ زمان جنگ جبهه بودم نیروی زمینی ارتش ۲۱ همزه تهران
    پیاده خط اول زیر توپ خمپاره دشمن
    عصاب روان مریضیها ی شیمیایی شدم
    کارکنان به چه دلیل پیگیر نیستندهرسال تشکیل پرونده دادم ۸۷ تشکل دادم جواب ندادن

    ا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.