طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی
طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی
طرز تهیه کره بادام زمینی خانگی درست کردن این دستور آسان است، اما نیاز به صبر دارد. قبل از اینکه آجیل ها صاف و قابل پخش شوند باید غذاساز شما تقریباً ۱۰ دقیقه کار کند، از جمله زمان استراحت. امروزه خرید بادام زمینی عمده جهت تهیه ی این دسر خوشمزه منطقی تر می باشد.
باید اغلب غذاساز را متوقف کنید. درست کردن کره آجیل خانگی می تواند برای موتور یک غذاساز سخت باشد، بنابراین مطمئن شوید که هر ۳۰ ثانیه تا ۱ دقیقه آن را متوقف کنید تا فرصت خنک شدن را به آن بدهید. این استراحت همچنین فرصتی عالی برای خراش دادن دو طرف کاسه است.
مقدار بادام زمینی که استفاده می کنید باید متناسب با اندازه غذاساز شما باشد. من از ۳ فنجان بادام زمینی در غذاساز ۷ فنجانی خود استفاده می کنم. اگر مال شما خیلی بزرگتر است، به آجیل بیشتری نیاز دارید تا یک پخش صاف و خامه ای ایجاد کنید.
شما به چیزی جز بادام زمینی بو داده خشک و شاید نمک نیاز ندارید. میتوانید در این دستور از بادام زمینیهای بدون نمک یا شور استفاده کنید، اما اگر بادامزمینی شما شور نیست، باید در آخر آن را با نمک مزه دار کنید
بادام زمینی ها را به کاسه غذاساز اضافه کنید و تا زمانی که کاملا صاف و یکدست شود، آن را پردازش کنید و هر ۳۰ ثانیه یکبار کناره های کاسه را خراش دهید. هنگامی که برای اولین بار شروع به آسیاب کردن بادام زمینی می کنید، ممکن است به نظر نرسد که آنها به یک کره آجیل صاف تبدیل شوند.
و در نهایت، آنها با کره بادام زمینی طبیعی خامه ای ترکیب می شوند، اجازه دهید غذاساز تا زمانی که لازم است کار کند تا مخلوط واقعا یکدست شود. آن را در ظرف دربسته یا شیشه در دمای اتاق یا در یخچال تا ۱ ماه نگهداری کنید.
نحوه استفاده از کره بادام زمینی خانگی
راه های زیادی برای استفاده از این کره بادام زمینی خانگی وجود دارد، اگر به دنبال قیمت بادام زمینی می باشید در لیست قیمت میوه و تره بار امروز شیراز نام این محصول به چشم می خورد. در اینجا تعدادی از موارد مورد علاقه من وجود دارد:
آن را روی یک تکه نان خرد شده بریزید.
آن را روی یک کاسه بلغور جو دوسر، گرانولا یا جو دوسر یک شبه بریزید.
از آن به عنوان چسب در گرانولاهای خانگی یا توپ های انرژی استفاده کنید.
آن را به یک سس بادام زمینی تند تبدیل کنید تا با رشته فرنگی، اسپرینگ رول یا کاسه سرو کنید.
یک سس بادام زمینی را برای یک دمنوش تابستانی با هم مخلوط کنید.
برای دریافت پروتئین اضافی، آن را با اسموتی مخلوط کنید.
کلوچه درست کنید، این کاملا در کره بادام زمینی شکلاتی من بدون پخت کوکی ها، کوکی های کره بادام زمینی و میله های خمیر کوکی چیپسی شکلاتی کار می کند.
آیا این نوع کره بادام زمینی طبیعی است؟
طبیعی ترین راه برای داشتن کره بادام زمینی این است که خودتان آن را درست کنید. شما دقیقا می دانید چه چیزی در آن رخ می دهد و بسیار ساده است. شما با خرید فندق عمده می توانید برای این محصول نیز کره درست کنید.
برخی از کره بادام زمینی می گوید “طبیعی” – اما آنها چربی و شکر اضافه کرده اند. من حدس میزنم این مواد “طبیعی” هستند، بنابراین آنها با آن همراه شدند، اما من آن را طبیعی نمیدانم.
بعلاوه، اگر از کره بادام زمینی در محصولات پخته شده یا در خوراکی های انرژی زا مانند این توپ های Bliss یا این توپ های پروتئینی کره بادام زمینی شکلاتی استفاده می کنید، واقعاً شکر و چربی اضافه نمی خواهید.
این خبر توسط شهروند خبرنگار ارسال شده و صحت آن توسط پایگاه خبری خبریفا رد یا تائید نمی شود |