بنر ۱۳۵۰x 250 هدر سایت

دانلود دفترچه سربازی ۱۴۰۱ / راهنما گام به گام دفترچه سربازی

دفترچه سربازی 1401

دانلود دفترچه سربازی ۱۴۰۱

 

دانلود دفترچه سربازی ۱۴۰۱ از نخستین مراحلی که مشمولین جهت اعزام به خدمت سربازی باید آن را انجام دهند، دریافت دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی از دفاتر خدمات الکترونیکی انتظامی یا همان پلیس +۱۰ می باشد. بدین منظور مشمولین می بایست به مراکز پلیس +۱۰ مراجعه کرده و دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی را دریافت نمایند.

دفترچه سربازی

مشمولین موظف هستند با دقت هرچه تمام تر دفترچه را مطالعه کرده و به تمامی نکات ذکر شده در آن توجه کنند. بعد از پر کردن فرم ها و کامل کردن مدارک مورد نیاز آن ها را به نزدیک ترین مرکز خدمات الکترونیکی انتظامی تحویل دهند. مشمولین باید درخواست خود را در سامانه ثبت کنند. پس از ثبت درخواست توسط کارکنان پلیس +۱۰ برگه ی سفید هولوگرام دار به آن‌ها داده می شود. زمان اعزام به خدمت سربازی مشمولین به طور معمول ده روز قبل از تاریخ اعزام به خدمت سربازی از طریق مراکز خدمات الکترونیک انتظامی به مشمولین داده می شود. این برگه معرفی نامه شامل آدرس مرکز آموزشی و محل اعزام مشمولین می باشد. البته این نکته نیز قابل ذکر می باشد که مشمولینی که در زمان قانونی برای اعزام به خدمت اقدام می کنند، می توانند تاریخ پیشنهادی خود را نیز برای اعزام به دفاتر الکترونیک انتظامی اعلام نموده و درخواست خود را ثبت کنند.

مدارک لازم جهت اعزام به خدمت

  • اخذ دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی از دفاتر پلیس + ۱۰ در داخل کشور و نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور.
  • برگ تکمیل شده وضعیت مشمولان (برگ شماره ۲ دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی تکمیل شود)
  • برگ تکمیل شده معاینه اولیه مشمولان (برگ شماره ۵ دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی تکمیل شود، مشروط براینکه پزشک نتیجه معاینه تمامی اندام ها را طبیعی تشخیص داده باشد)
  • تصویر کارت ملی یا کارت موقت ملی مشمولان.
  • تصویر صفحه اول شناسنامه عکس دار (در صورت داشتن توضیحات یک نسخه از صفحه آخر)
  • تصویر گواهی اخرین مدرک تحصیلی (مشمولان دارای تحصیلات غیر دانشگاهی برگه شماره ۳ را تکمیل نمایند)
  • عکس ۳×۲ زمینه سفید و تمام رخ مشمول (علاوه بر عکس های الصاقی به برگ ها ، یک قطعه عکس)
  • برگ واکسیناسیون که تاریخ تلقیح واکسن در آن درج گردیده باشد و این تاریخ باید حداقل ۱۵ روز قبل از تاریخ اعزام به مرکز آموزش باشد. (برگه شماره ۴ تکمیل شود)
  • برگه تکمیل شده استعلام آخرین وضعیت مشمول سنوات ماقبل ۶۴ (برگه شماره ۱ تکمیل گردد)

در دفترچه اعزام به خدمت، تمام اطلاعات مورد نیاز مشمولان قرار داده شده است. تنها راه مشمولان برای بدست آوردن درست و دقیق این اطلاعات مطالعه جامع و کامل از دفترچه نظام وظیفه است. دفترچه نظام وظیفه از بخش های مختلفی تشکیل شده است که بسته به اطلاعات مورد نیاز مشمول می تواند مورد مطالعه قرار گیرد.

دانلود دفترچه سربازی ۱۴۰۱

به منظور اقدام برای خدمت سربازی، نیاز است تا این دفترچه را پر نمایید، دفترچه سربازی شامل اطلاعات دقیقی از شما می باشد که می بایست آن را تکمیل نمایید. دفترچه سربازی شامل بخش های مختلفی است و اطلاعات دقیقی شامل روش های کسری خدمت و معافیت سربازی، نحوه اعزام به خدمت و موارد دیگر که برای اعزام به سربازی نیاز خواهید داشت، در اختیار شما قرار خواهد داد. دفترچه سربازی را می توانید از سایت سازمان نظام وظیفه دانلود و تکمیل نمایید.

دفترچه سربازی شامل تمامی اطلاعات زیر می باشد:

● دریافت معافیت

● مجور خروج از کشور

● روش دریافت کارت معافیت

● روش تعویض کارت معافیت

● راهنمای اعزام به خدمت

● مدارک مورد نیاز برای اعزام به خدمت

بخش های مختلف دفترچه سربازی

بخش های مختلف و مهم این دفترچه عبارتند از:

▪︎مدارک عمومی و فرآیند ثبت درخواست:

در ابتدای دفترچه سربازی، تمام مدارک و مراحل مورد نیاز مشمول برای اعزام به خدمت و ثبت درخواست اعزام در دفاتر پلیس +۱۰ ذکر شده است. مشمولان باید قبل از مراجعه به دفاتر پلیس +۱۰ نسبت تهیه مدارک اعزام به خدمت اقدام کنند.

▪︎مشمول کیست؟

در صفحات ابتدایی از دفترچه سربازی قسمتی تحت عنوان مشمول کیست، ذکر شده است. این بخش توضیحاتی در خصوص سن مشمولیت ارائه می‌دهد.

▪︎مدارک اختصاصی اعزام به خدمت:

علاوه بر بخش های قبلی که مدارک عمومی اعزام به خدمت ذکر شد، در این بخش درباره مدارک اختصاصی اعزام به خدمت یعنی برگه معاینه اولیه و برگه واکسیناسیون سربازی توضیح داده شده است.

▪︎مدت زمان خدمت سربازی:

در قسمت های بعدی، مدت زمان خدمت سربازی بر اساس قانون همان سال ذکر شده است. به همین خاطر لازم است که برای دریافت دفترچه نظام وظیفه سال مربوطه از دفاتر پلیس +۱۰ اقدام کنید.

نحوه تکمیل دفترچه سربازی

در دفترچه سربازی همان گونه که اشاره شد، فرم های مختلفی وجود دارد و چنانچه فرد بخواهد از کسری خدمت یا معافیت سربازی برخوردار شود، باید فرم های مربوط به این بخش ها را تکمیل نماید. دقت کنید که اطلاعات فردی، تحصیلی، خانوادگی خود را به طور دقیق وارد کنید:

■ در مرحله اول فرم های مربوط اطلاعات شخصی را تکمیل نمایید.

■ در مرحله دوم باید فرم تحصیلی خود با توجه به دانشگاه محل تحصیل و مدرک تحصیلی خود تکمیل نمایید. این فرم باید مهر مدرسه خورده باشد.

■ پس از آن باید فرم واکسیناسیون را تکمیل کنید. برای تکمیل این فرم باید به مراکز بهداشت مراجعه کنید و این فرم باید مهر بهداشت بگیرد.

■ فرم های دیگر بستگی به نوع درخواست شما دارد، اگر قصد خدمت یا معافیت دارید با توجه به درخواست خود باید این فرم ها تکمیل نمایید.

■ پس از تکمیل، فرم ها را همراه مدارک مورد نیاز، به مراکز پلیس +۱۰ تحویل دهید. پس از قبولی مدارک و فرم ها، مدارک شما به سازمان نظام وظیفه ارسال می شود.

چنانچه هرگونه سوال و موردی در این زمینه داشته باشید، می توانید با کارشناسان ما در مجموعه ایران تحصیل تماس بگیرید و پاسخ مورد نظر خود را دریافت نمایید.

دانلود دفترچه سربازی ۱۴۰۱

جهت مشاهده و دانلود دفترچه سربازی بر روی لینک زیر کلیک نمایید.  

برگه آمادگی اعزام به خدمت و برگه معرفی نامه به مراکز آموزش:

از سوالات پرتکراری که برای مشمولان مورد ابهام است، گرفتن برگ سبز سربازی و برگه سفید خدمت است. در دفترچه سربازی تمام اطلاعات زیر تشریح شده است:

● اطلاعات مورد نیاز برای مشمولان غایب

● کسر خدمت ( کسری خدمت سربازی )

● اطلاعاتی برای مشمولان سربازی در سپاه و نیروی مسلح

● سرباز قهرمان

● سرباز معلم

● درخواست تمدید و تعجیل خدمت سربازی

● توجیه غیبت

● متعهدین خدمت و نحوه رسیدگی به درخواست متعهدین

● اطلاعات لازم برای انواع معافیت ها

● تعویض کارت

● اصلاح کارت و درخواست المثنی

● آشنایی با خدمات الکترونیک سازمان نظام وظیفه

عکس دفترچه سربازی

دفترچه سربازی برگه شماره 1 - برگه وضعیت

دفترچه سربازی

دفترچه سربازی برگه شماره 2 - برگ وضعیت مشمولان

نحوه تکمیل برگه وضعیت مشمولین

با توجه به اهمیت درج اطلاعات صحیح در این برگه، مراحل ثبت اطلاعات مشمولان سربازی در زیر توضیح داده شده است.

▪︎ در بند اول باید مشخصات کامل فردی خود را بنویسید.

▪︎ از حذف صفرهای کدملی خودداری کنید و شماره شناسنامه را بدون خط تیره بنویسید.

▪︎عکس خود را در محل مورد نظر بچسبانید.

▪︎دین خود را با علامت گذاری یکی از خانه‌ ها مشخص کنید.

▪︎وضعیت تحصیلی و آخرین تاریخ وضعیت تحصیلی را وارد فرم کنید.

▪︎ اگر مدرکی از هر مهارت و تخصصی دارید بند مربوطه را تکمیل کنید.

▪︎ نوع درخواست و تاریخ پیشنهادی خود را قید کنید.

▪︎ در صورتی که درخواست شما معافیت می باشد یکی از آن ها را علامت گذاری کنید.

▪︎ یکی از سازمان های پیشنهادی را علامت بزنید.

▪︎ در صورتی که دوره آموزش تکمیلی را گذرانده اید علاوه بر علامت گذاری محل مشخص شده، مدرک مبنی بر این دوره آموزشی را باید در حین خدمت به مرکز آموزش ارائه دهید.

▪︎ مشمولانی که قبلا به علت قبولی در دانشگاه از خدمت ترخیص شده اند و مجدد اقدام به درخواست اعزام نموده اند با کمک برگه ترخیصی که از یگان خدمتی خود این قسمت را تکمیل کنند.

▪︎ اگر در حال خدمت می باشید، این بند را تکمیل کنید.

▪︎ آدرس محل سکونت را به طور کامل قید کرده و کدپستی را بدون درج خط تیره در محل مشخص بنویسید.

قیمت دفترچه سربازی

◇ تعرفه خرید دفترچه راهنمای وظیفه عمومی ۸۰۰۰ ریال (هشت هزار ریال) می‌باشد.

◇ خرید از طریق درگاه اینترنتی بانک با داشتن شماره کارت بانکی، رمز اینترنتی، شماره شناسایی دوم (CVV2) انجام می شود.

◇ پس از اتمام فرآیند خرید، یک شماره سریال اختصاصی و منحصر به فرد به همراه لینک دانلود دفترچه راهنمای وظیفه عمومی نمایش داده خواهد شد که می بایست شماره سریال در جایی مطمئن و محفوظ یادداشت کرده و دفترچه را دانلود نمایید.

◇ در دفترچه دریافتی، فرم هایی وجود دارد که حسب نوع درخواست (اعزام یا معافیت) می بایست آن‌ها را چاپ و تکمیل کرده و به همراه شماره سریال به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰) ارایه نمایید.

◇ در صورتی که امکان چاپ وجود نداشته باشد می توانید این فرم ها را از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰) با پرداخت هزینه جداگانه تهیه نمایید.

◇ در صورتی که تمایل داشته باشید شماره سریال را از طریق رایانامه (پست الکترونیک) یا پیامک دریافت کنید، در مرحله بعد ایمیل و شماره تلفن همراه خود را ثبت نمایید.

◇ مشمولین عادی هم اکنون یک مرحله ویزیت می شوند و مبلغ آن حدود ۵۰ هزار تومان است.

◇ مشمولینی که در مرحله اول پزشک تشخیص به معاف از رزم آن ها می دهد باید حداقل دو مرحله دیگر نیز معاینه شوند که در هر مرحله مبلغی حدود ۸۰ هزار تومان (مجموعا ۱۶۰ هزار تومان) پرداخت کنند.

◇ حدود ۳۰ هزار تومان نیز قبل از آن به نظام وظیفه می پردازند، فکر می کنم یک هزینه نیز مربوط به تشکیل کمیسیون باید بپردازند.

◇ به طور خلاصه مشمول عادی حداقل ۱۵۰ هزار تومان و مشمولی که مراحل کمیسیون را باید طی کند ۵۰۰ هزار تومان باید پرداخت کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.