بنر ۱۳۵۰x 250 هدر سایت

صلح کارت چیست / مزایا و انواع صلح کارت و نحوه دریافت صلح کارت

صلح کارت چیست - خبری فا

صلح کارت چیست / مزایا و انواع صلح کارت

صلح کارت چیست / مزایا و انواع صلح کارت . صلح کارت یک کارت بانکی است که توسط بانک قرض الحسنه رسالت صادر میگردد، در واقع کارت عضویت، کارت وفاداری و همچنین کارت تخفیف است.

دارندگان این کارت علاوه بر دعوت در همایشها و کنگره های وزین سالانه و کارگاههای آموزشی ماهانه میتوانند از تخفیفات باشگاه مشتریان بانک ملت، بازار اعضا بانک قرض الحسنه رسالت و فروشگاههای طرف قرارداد خانه سرباز صلح ایران استفاده نمایند، ضمنا با عنایت به مقررات بانک قرض الحسنه از تسهیلات ٢ درصدی بانک مذکور نیز بهره مند گردند.

صلح کارت از این سخن ارسطو استخراج شده است. وی گفته است : ” آنچه تکرار میشود تاثیر میگذارد ” با عنایت به این استراتژی که ” گفتن از صلح هم صلح ساز است “.

کانون توسعه صلح

با هدف تحقق اهداف، این سازمان کانونی با نام کانون توسعه صلح ایران را با مشارکت بانک قرض الحسنه رسالت تشکیل داده است. کانون مذکور در نظر دارد با همکاری شبکه های اجتماعی بانک قرض الحسنه رسالت در ارتباط با پرداخت وام قرض الحسنه با ۲٪ کارمزد در راستای رفع مشکلات سربازان دوران دفاع مقدس و اعضای افتخاری خانه سرباز صلح ایران اقدام نماید. همچنین این کانون درصدد است تا با همکاری و مساعدت شبکه کارآفرینی رسالت نسبت به ایجاد کسب و کارهای خرد و خانگی برای متقاضیان مشاغلی که برای راه اندازی آنها نیازمند سرمایه ی محدودی هستند، اقدام نماید.

صلح کارت چیست / مزایا و انواع صلح کارت

انواع صلح کارت

کهن سربازان

کهنه سرباز واژه ای انگلیسی بوده ، به سربازی اطلاق میشود که در یک یا تعدادی عملیات نظامی شرکت کرده باشد بعنوان مثال کهنه سرباز جنگ ویتنام یا کهنه سرباز جنگ افغانستان یا کهنه سرباز جنگ جهانی دوم ، در واقع معادل کلمه ” رزمنده” در ادبیات ما هست. برای همین و در راستای پاسداشت زبان پارسی تصمیم گرفته شد تا به جای کلمه انگلیسی ” کهنه سرباز ” از واژه ” سرباز صلح ” در نامگذاری این مجموعه استفاده شود. در همین خصوص و براساس تعاریف این سازمان، به کلیه سربازان و مدافعان شرکت کننده در دفاع مقدس که دارای کارت ایثار می باشند یا خدمت سربازی آنان در ایام دفاع مقدس (تاریخ ۳۱ شهریور ۱۳۵۹ تا ۲۹ مردادماه ۱۳۶۷) بوده است ، “کهنه سرباز ” گفته می شود.

همانطور که گفته شد، بخش عمده ای از فعالیت این مجموعه بر روی سربازان دوران دفاع مقدس متمرکز شده است. براساس تاریخ تکرار نشدنی کشورمان، در طول دوران ۸ ساله جنگ تحمیلی گروه های مختلفی از اقشار گوناگون در جبهه های نبرد حضور داشته اند . رزمندگان ارتش، سپاه، بسیج، ژاندارمری، جهاد و … و قشر بزرگی از رزمندگان شرکت کننده  که در مجموع بیش از خانواده ای دو نیم میلیون نفری را تشکیل می دادند که در معیت ارتش به جبهه ها اعزام گردیدند و از آنها به عنوان ” سربازان ” جنگ تحمیلی یاد می شود. که البته به این تعداد باید آمار پاسداران وظیفه و سربازان ژاندارمری سابق نیز اضافه شود. آنچه مسلم است این است که این سربازان و فرماندهانی که به آموزش آنها پرداختند نقش ویژه ای را در دفاع مقدس برعهده داشته اند ولیکن واقعیت این است که به اندازه نقش و سهمی که این عزیزان در دفاع از میهن اسلامی داشتند، به آنها پرداخته نشد و درست همین مساله عاملی شد برای تشکیل خانه سرباز صلح، تا شاید بتوانیم از ظرفیت عظیم سربازان دوران دفاع مقدس برای نشان دادن این نقش با همکاری هم استفاده کنیم.

بسیاری از سربازان دوران دفاع مقدس امروز در سطوح اول کارآفرینی، هنر، ورزش و حتی مدیران برجسته دولتی و خصوصی و نمایندگان مجلس به خدمت رسانی خود به کشور و هموطنانشان ادامه می دهند که از جمله سربازان دوران دفاع مقدس محسوب می شوند.

صلح گستران 

“صلح گستران”، پیام آوران صلح و دوستی هستند که با رویکرد توسعه صلح، امنیت، رفاه و آرامش در خانه سرباز صلح ایران گرد هم آمده اند تا بتوانند با اهداف خداپسندانه و ارزشمندشان که با صداقت و دوستی آمیخته شده، شاهراه های افزایش اعتماد و صلح را ایجاد و تلاش نمایند تا صلح و دوستی در کشور پهناور ایران نهادینه شود.

درحقیت “صلح گستر” شامل اعضای افتخاری خانه سرباز صلح ایران می باشند که حامی فعالیتهای صلح طلبانه، خیرخواهانه و میانجیگرانه خانه سرباز صلح ایران بوده و خودشان نیز در شماری از فعالیتها، مشارکت داوطلبانه دارند. فعالیتها و اقداماتی مثل کمک به زلزله زدگان و سیل زدگان و… به همین دلیل معتقدیم حضور با شکوه این افتخار آفرینان در خانه سرباز صلح ایران، قطعا از ارزشمندترین گام های مثبت در راستای بهبود عملکرد این مجموعه برای برقراری صلح و امنیت در این زیست بوم تاریخ دار، تاریخ ساز و ارزشمند بوده و خواهد بود.

تمامی هموطنان ایرانی بدون محدویت سنی،جنسی و فارغ از گرایشات قومی، مذهبی و فکری می توانند با رویکرد حمایتی ضمن ثبت نام و پرداخت حق عضویت سالانه، دارنده ی صلح کارت خانه سرباز صلح ایران باشند و از مزایای آن بهره مند شوند. 

11 نظرات
  1. زهرا رضامور می گوید

    با سلام دوست دارم همه ای مردم دنیادر آسایش وارامش وصلح جهانی و صمیمیت انساندوستی برادری باخانواده بااسایش بدون درد درونی و دنیا را سبز کنم همسر جانباز هستم میخواهم در‌گروه صلح باشم به من اجازه بدهید من توانای خیلی از کارها را دارم.اجازه بدهید به صلح ملحق شوم

    1. غلام می گوید

      برو تو سامانه سرباز صلح ثبت نام کن همه میتونن ثبت نام کنن

  2. صمد می گوید

    بنده برای در یافت صلح کارت چند سال قبل مبلغ ۳۵۰۰۰۰ریال واریز کردم اما کارت دریافت نکردم

  3. پریا می گوید

    به چ درد میخوره این کارت؟

  4. رحیمی می گوید

    بنده برای در یافت صلح کارت چند سال قبل مبلغ ۳۵۰۰۰۰ریال واریز کردم اما کارت دریافت نکردم

  5. امید می گوید

    این کارت مزایایی هم داره؟

  6. سعید می گوید

    سلام وقتی سربسته و بدون جزییات میگین بیان صلح بان شین و از مزایا استفاده کنید..لنظر میاد هدف چیز دگه باشه…جمع کردن پول ملت و بی جواب گذاشتن آنها…همانطور کسانیکه گفتند پول واریز کردیم ولی خبری نشد
    چطور بعد سی . چهل سال یاد صلح و سرباز صلح افتادید…لطفا اهداف را واضح تر توضیح بدین و میثاق نامه بانکی منتشر کنید ک دقیقا به این کهنه سربازان چی میرسه و مزایای تعهدی بانک در قبال صدور کارت چیه….چون همین ۳۵ تومنی ک چند سال از ملت گرفتید براشون چکار کردین ک ما هم بیائیم اقدام کنیم

  7. محمد علی باقری می گوید

    شما با این کلمات زیبا که نتوانید کهنه سربازان هشت سال جنگی که به ما تحمیل شده بودحقشان را که مجامع بین‌المللی تسویپ کرده بعداز سی چندی بگیرید با اینکه میدانید آنها پیرو ناتوان شده آند برای آنها بگیرید حالا از این کهنه سربازان حق عضویت هم میخواهید

  8. ص ش می گوید

    الان چرا برنامه عوض شده وقت ثبت نام سن و سال خدمت یه چیز دیگه بود منی که متولد ۵۴ م و خدمتم ۷۵ تموم شده شامل میشدم الان چرا میگین فقط هشت سال دفاع مقدس فقط بلدین پول بگیرین از ملت

  9. حمید آلبوغبیش می گوید

    س متاسفانه کسانی هستند که هنوز در فکر خالی کردن جیب ملت هستند من سرباز در سال ۱۳۶۱ تا تا ۶۳ بودم در دوران سربازی سه ماه آموزش تهران دیماه در یک پادگانها مستقر شدیم گفتند یک نفر داوطلب میخوام به عنوان مامور به جنگ بره بنده دقیقا ۱۲ ماه ماموریت رفتم وبعد گفتند ۶ ماه احتیاط باید بده جبهه ما رفتیم ای کاش نمی رفتم من دوستانم در تهران می ماندم که الان ۵۰ بیماری گرفتم دوبا شنوایی عمل کردم شنوایی ۴۰ درصد کاهش آثار جنگ هنوز هنوز نتوانستم کارت جبهه حداقل بدرد فرزندانم بخوره هر چه مدر ک بردیم جواب رد می گویند باید ترکش بخوری بعد کارت بت میدیم یه چیز جالب ۶ماه احتیاط جبهه بودم کارت ایثار بدون هوشمند دادند ۴/۱۵ماه روز میگم بقیه اش هرهرهر مرد حسابی کارت به من اختیار ۶ماه دادید می گند ولش کن تو به چسب به ۴ ماه مرد حسابی من ۱۸ ماه جبهه بودم ار پی چی زن بودم برگه ماموریت پیدا کن بیار تا بت بدیم اخه کدوم عقل سلیم میگه آن زمان مگر کامپیوتر بود مگر بایگانی نظم داشت یه مثال دیگه برادر خانم در خط جبهه ترکش خورده بود که الا ن دو تا ترکش باقی مانده هنوز نتونسته کارت ایثار بگیره بیش میگم قبول نیست باید برگه بیاری میگه بایگانی بابا نیست فقط فقط مسئولین باشعور مردم بازی میکنند من که پیام میدم دوتا شهید دادیم یکبار یک مسئولی نیامد به مادر میگه یا پدرم بگی حالت چطور کجایی کارید رفتن خونه شهدا پارتی میخواه ما عرب زبان هستیم خبر دارم در منطقه کدوم خونه شهید رفتند بچه ها آنها استخدام کردند اما تا زه برادرم یکسال حراست شرکت نفت بود قرار دادی بود و اخراج کردند چون عرب زبان اخراج کردند بده ا۵ نفر استخدام کردند حتی امام جمعه گفت من حریف مافیا نیستم سر تان درد آوردم ۸ سال جنگ بود ببینید چقدر سرباز هست هر نفر ۸۵ هزار تومان حساب کنید چقدر پول میشه آقایان دو سال جبهه بودیم هر چه بین الملل میده به ما بدند

  10. نقدعلی فاطمی می گوید

    آیا کسی که بیش از دوسال حضور درجبهه والان باوجود ۵۵سال وبیمارانتظار زیادیه دولت حتی نباید پول بیمه تامین اجتمایی که خودش آزاد واریز میکند ،واریز کند .۲۴سال از دوران جنگ میگذره یک ریال کمکی به این قشر نشده .تنها قشر مظلوم وبدبخت جامعه .آنهایی که پشت جبهه بودن بازرنگی بهترین موقعیت پستی خلاصه فقط پول ازمان میگیرن کارت بی ارزش برامان میفرستند درددل زیاداست و……

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.